"Twilight" s-a menţinut pe primul loc în box office-ul nord-american. Ce filme mai sunt în top - VIDEO

Ultimul film din seria "Twilight" s-a menţinut pe primul loc în box office-ul nord-american pentru al treilea weekend consecutiv, devansând, la fel ca în precedentele două săptămâni, cel mai recent film din seria "James Bond", potrivit cifrelor publicate duminică de compania Exhibitor Relations.

260 afișări
Imaginea articolului "Twilight" s-a menţinut pe primul loc în box office-ul nord-american. Ce filme mai sunt în top - VIDEO

"Twilight" s-a menţinut pe primul loc în box office-ul nord-american. Ce filme mai sunt în top

Filmul "Saga Amurg: Zori de Zi - Partea II", regizat de Bill Condon, prezintă noile aventuri prin care trece personajul principal feminin, Bella Swan, devenită vampir, şi a obţinut încasări de 17,4 milioane de dolari de vineri până duminică.

Noul film din seria "James Bond", intitulat "007: Coordonata Skyfall", s-a menţinut la rândul său pe locul al doilea, cu încasări de 17 milioane de dolari.

"Lincoln", cel mai recent film regizat de Steven Spielberg, în care rolul principal este interpretat excelent de britanicul Daniel Day-Lewis, s-a menţinut pe poziţia a treia, cu încasări de 13,509 de milioane de dolari.

Filmul "Cinci eroi de legendă/ Rise of the Guardians", noua animaţie lansată de studiourile DreamWorks, care prezintă câteva versiuni originale despre unele dintre miturile copilăriei, s-a menţinut pe locul al patrulea, cu încasări de 13,5 milioane de dolari.

Lungmetrajul "Viaţa lui Pi/ Life of Pi", turnat în 3D, prezintă povestea unui tânăr naufragiat indian, Pi, care încearcă să supravieţuiască pe o plută, în compania unui tigru bengalez. Această peliculă, regizată de talentatul Ang Lee, s-a menţinut pe locul al cincilea şi a obţinut încasări de 12 milioane de dolari.

Filmul de animaţie "Ralph Strică-Tot/ Wreck-It Ralph", produs de studiourile Disney, ce prezintă un personaj dintr-un joc video, obişnuit să facă gafe, nu prea iubit, dar care decide să devină un super-erou, a rămas pe poziţia a şasea, cu încasări de 7,02 milioane de dolari.

Pe locul al şaptelea a debutat lungmetrajul "Ucide-i cu tandreţe/ Killing Them Softly", un film în care Brad Pitt aduce pe marele ecran universul lumii interlope din Boston. Această thriller de acţiune, care reprezintă o adaptare cinematografică a unui roman scris de americanul George Higgins, a obţinut încasări de 7 milioane de dolari în primul său weekend de proiecţii.

Filmul de acţiune "Red Dawn", un remake al peliculei cu acelaşi titlu din 1984, a pierdut o poziţie şi a ajuns pe locul al optulea, cu încasări de 6,5 milioane de dolari. Filmul prezintă aventurile unui grup de adolescenţi americani care se organizează pentru a încerca să îşi salveze oraşul invadat de soldaţi nord-coreeni.

Drama "Zborul/ Flight", regizată de Robert Zemeckis, în care Denzel Washington joacă rolul unui pilot de avion, a coborât pe locul al nouălea cu 4,5 milioane de dolari.

Lungmetrajul "The Collection", un thriller horror despre un criminal în serie, al cărui hobby este acela de a "colecţiona" oameni, a debutat pe locul al 10-lea în box office-ul nord-american, cu încasări de 3,4 milioane de dolari de vineri până duminică.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici