Twitter ameninţă cu ştergerea conturilor. Care sunt utilizatorii vizaţi de măsură

Twitter are un mesaj clar pentru utilizatori: doar cei care folosesc platforma constant îşi vor putea păstra contul, relatează CNN.

406 afișări
Imaginea articolului Twitter ameninţă cu ştergerea conturilor. Care sunt utilizatorii vizaţi de măsură

Twitter ameninţă cu ştergerea conturilor. Utilizatorii vizaţi de măsură

Compania i-a avertizat pe cei care nu au mai intrat în contul de Twitter în ultimele 6 luni să nu fie surprinşi dacă pagina le va fi ştearsă.  Schimbarea nu îi va afecta pe cei care au o prezenţă constantă pe platforma online.

„Lucrăm la eliminarea conturilor inactive pentru a asigura informaţii cât mai credibile”, a comunicat Twitter pentru CNN.  

Nu este clar când vor începe efectiv modificările dar acestea vor afecta un număr însemnat de utilizatori. De asemenea, nu s-a precizat ce se va întâmpla cu paginile persoanelor care au încetat din viaţă.

Demersul Twitter vizează înlăturarea conturilor false pentru a îmbunătăţi experienţa utilizatorilor devotaţi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici