U2 susţine 31 de concerte în noul său turneu mondial (Video)

Formaţia irlandeză U2 şi-a anunţat, luni, datele europene şi americane cuprinse în noul său turneu - 360° Tour -, muzicienii urmând să susţină primul show pe stadionul Camp Nou din Barcelona, pe 20 iunie, se arată pe site-ul oficial al trupei.

146 afișări
Imaginea articolului U2 susţine 31 de concerte în noul său turneu mondial (Video)

U2 susţine 31 de concerte în noul său turneu mondial

În continuare, formaţia va mai concerta la Milano - 7 iulie, Paris - 11 iulie, Nisa - 15 iulie, Berlin - 18 iulie, Amsterdam - 20 iulie, Dublin - 24 iulie, Gothenburg - 31 iulie, Gelsenkirchen - 3 august, Chorzow - 6 august, Zagreb - 10 august, Londra - 14 august, Glasgow - 18 august, Sheffield - 20 august, Cardiff - 22 august.

Din 12 septembrie, formaţia va începe turneul în SUA şi Canada, cu un concert la Chicago. Ultimul programat este cel de la Vancouver, pe 28 octombrie.

Biletele la concerte vor fi puse în vânzare începând cu jumătatea lunii, primele dintre acestea fiind pentru concertele de pe San Siro (Milano) şi Ullevi Stadium (Gothenburg), care vor fi disponibile publicului din 13 martie.

Show-urile incluse în acest nou turneu se anunţă a fi grandioase, acestea urmând să se desfăşoare pe scene care permit aşezarea publicului într-o configuraţie de 360 de grade. De asemenea, ecranele video care vor fi folosite în timpul spectacolelor vor fi cilindrice. Pentru realizarea scenei, formaţia a apelat la vechiul său colaborator regizorul Willie Williams, care a lucrat împreună cu arhitectul Mark Fisher ("ZooTV", "PopMart", "Elevation" şi "Vertigo") pentru a realiza acest design inovativ de 360˚, care permite o vizibilitate mai bună pentru public.

Potrivit specialiştilor, acest turneu va fi unul dintre cele mai profitabile din istorie. Cu încasări de 389 de milioane de dolari, precedentul turneu al trupei, "Vertigo" (2005 - 2006), este surclasat doar de cel mai recent turneu susţinut de Rolling Stones - "A Bigger Bang".

Turneul 360° "Kiss the Future" promovează cel mai recent album al formaţiei, "No Line on the Horizon". Acesta este primul album pe care trupa l-a lansat în ultimii patru ani şi a apărut pe piaţă în urmă cu o săptămână.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici