Udrea, îmbrăcată în costum popular, la hramul Mănăstirii Bârsana - GALERIE FOTO

Ministrul Turismului, Elena Udrea, a participat, marţi, la sărbătoarea hramului Mănăstirii Bârsana, ea fiind îmbrăcată într-un costum popular specific Maramureşului Istoric şi încălcaţă cu opinci, la evenimentul religios participând peste 10.000 de persoane.

604 afișări
Imaginea articolului Udrea, îmbrăcată în costum popular, la hramul Mănăstirii Bârsana - GALERIE FOTO

Udrea, îmbrăcată în costum popular, la hramul Mănăstirii Bârsana

GALERIE FOTO

Elena Udrea a ajuns, marţi, în jurul prânzului, la Mănăstirea Bârsana, pentru a participa la hramul Sfântului Petru (unul dintre cele trei ale aşezământului de cult).

Ea a venit la sărbătoare îmbrăcată într-un costum popular specific Maramureşului Istoric, primit luni, cu zadie în culori negru cu roşu şi purtând opinci în picioare, iar la gât zgărdana primită în dar în urmă cu o zi.

La sărbătoarea religioasă au participat, potrivit estimărilor jandarmilor, peste 10.000 de persoane, oamenii fiind veniţi din tot judeţul.

Slujba a fost oficiată de un sobor de preoţi având în frunte pe episcopul şi arhiepiscopul Maramureşului şi Sătmarului, PS Iustinian şi PS Iustin Sigheteanul.

Majoritatea celor prezenţi erau îmbrăcaţi în straie populare.

După slujba de la mănăstire, potrivit programului, Elena Udrea urma să meargă la memorialul victimelor comunismului, de la Sighet, apoi la Cimitirul Vesel din Săpânţa.

Aceasta este a doua zi a vizitei pe care ministrul Turismului o face în judeţul Maramureş.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici