Udrea, întrebată despre iPad-ul mini pe care îl are: E uşor de purtat, dar e greu de citit de pe el

Candidatul la şefia PDL Elena Udrea a declarat, sâmbătă, la Sibiu, răspunzând unei întrebări legate de iPad-ul mini pe care îl are, că nu îl recomandă pentru că "dacă n-ai vederea bună e greu să citeşti de pe el".

1041 afișări
Imaginea articolului Udrea, întrebată despre iPad-ul mini pe care îl are: E uşor de purtat, dar e greu de citit de pe el

Elena Udrea (Imagine: Ciprian Sterian/Mediafax Foto)

Elena Udrea a fost întrebată, la finalul întâlnirii cu membrii PDL Sibiu cărora le-a prezentat moţiunea "Noul PDL. O nouă Românie", ce părere are despre iPad-ul mini pe care îl are la ea.

"Este mai uşor de purtat după tine, dar dacă n-ai vederea bună e greu să citeşti de pe el. Deci nu-l recomand. Generaţia 40 mai merge, dar mai târziu este mai greu", a declarat Elena Udrea.

La întâlnirea cu membrii PDL Sibiu, ea a fost îmbrăcată complet în negru, fără a purta bijuterii.

Întrebată fiind de ce nu poartă o broşă sau un mărţişor, Udrea a declarat că vine de pe drum şi a tot schimbat sacourile.

La finalul prezentării moţiunii Elenei Udrea, participanţii au putut adresa întrebări şi au luat cuvântul mai mulţi dintre cei prezenţi.

Primarul oraşului Miercurea Sibiului, Ioan Troancă, i-a spus Elenei Udrea că este frumoasă, dar nu-i poate promite că o va vota.

"Cât aţi fost ministru al Dezvoltării, am fost ca un cocoşel mai mic pe lângă dumneavoastră. Mă bucur că aţi venit la Sibiu, dar nu aţi venit la Sibiu să vă spunem că sunteţi frumoasă, că asta ştiţi şi ştim. Eu azi nu vă promit că vă votez şi, dacă după asta nu mă veţi mai chema la Convenţie, eu vin şi singur şi pot să iau şi cuvântul în plen", a declarat Ioan Troancă.

Elena Udrea şi-a prezentat, sâmbătă, în sala unui hotel de patru stele din Sibiu, moţiunea pentru candidatura la şefia PDL.

Alături de ea au fost Emil Boc şi majoritatea liderilor PDL Sibiu, în afară de Raluca Turcan, care a anunţat că îl susţine pe Vasile Blaga, Udrea declarând că nu este surprinsă că Raluca Turcan nu o susţine.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici