Udrea: Victor Ponta a purtat ghinion echipei României la Eurovision, să nu mai meargă

Elena Udrea spune că Victor Ponta a purtat ghinion echipei României la Eurovision şi că nu ar mai trebui să meargă să susţină concurenţii români, iar când l-a întrebat din ce bani a mers la Copenhaga, premierul ”a mai scos un aşa-zis raport al Corpului de Control”.

920 afișări
Imaginea articolului Udrea: Victor Ponta a purtat ghinion echipei României la Eurovision, să nu mai meargă

Udrea: Victor Ponta a purtat ghinion echipei României la Eurovision, să nu mai meargă (Imagine: Facebook)

Înaintea dezbaterii cu tema “Continuarea reformei statului pe domeniile educaţie, sănătate şi Administraţie publică”, organizată, duminică, de Fundaţia Mişcarea Populară, la Timişoara, Elena Udrea a declarat presei că premierul Victor Ponta a purtat ghinion echipei României la Eurovision, transmite corespondentul MEDIAFAX.

”Am fost impresionată de rezultatele acestei competiţii, am crezut că vom câştiga, aşa cum se şi ştia că avem foarte mari şanse să câştigăm această competiţie cu Paula Seling, eram favoriţi, dar a reuşit domnul Victor Ponta să se ducă acolo şi să poarte ghinion echipei noastre. Îi recomand să nu se mai ducă să facă atâta rău concurenţilor care reprezintă România în afară. Şi echipa de rugby a pierdut competiţia când s-a dus domnul Victor Ponta acolo şi mai ales îi recomand să nu mai facă astfel de escapade pe banii statului. I-am cerut azi-dimineaţă să ne spună pe ce bani s-a dus la Copenhaga, în loc să ne răspundă cu ce bani s-a dus acolo să o vadă pe femeia cu barbă câştigând competiţia, înţeleg că a mai scos un aşa-zis raport al Corpului de Control”, a declarat Elena Udrea.

Întrebată cum comentează raportul Corpului de Control al Guvernului, Elena Udrea a spus că nu o interesează ce scrie în acel document.

”Nici nu mă interesează ce scrie în raportul domnului Ponta, dar cred că era vorba de baze sportive. Bazele sportive erau pe Ordonanţa 7 din 2007, nu e pe programul de săli de sport, deci acea ordonanţă de care vă spuneam este la dispoziţia primului-ministru, inventată de domnul Tăriceanu care voia să controleze primarii pentru că ministerele dădeau finanţare în teritoriu, domnul Tăriceanu a vrut şi el să aibă control asupra primarilor şi aşa a inventat această ordonanţă prin care finanţa baze sportive, terenuri de sport”, a răspuns Udrea.

Guvernul a sesizat organele de urmărire penală pentru nereguli identificate la obţinerea de fonduri şi acordarea de către unele autorităţi locale, în perioada 2006-2012, a unor contracte derulate prin Programul de dezvoltare a infrastructurii şi a unor baze sportive în mediul rural.

Concluziile au rezultat din verificări efectuate de Corpul de control la administraţiile locale din oraşul Petrila şi comuna Ilia (judeţul Hunedoara), comuna Ştefan cel Mare (judeţul Călăraşi), comunele Aghireşu şi Mihai Viteazu (judeţul Cluj), comunele Corbii Mari şi Răscăieţi (judeţul Dâmboviţa), comuna Roata de Jos (judeţul Giurgiu), comuna Turţ (judeţul Satu Mare), comuna Snagov (judeţul Ilfov) şi comuna Teişani (judeţul Prahova).

Neregulile sunt prezentate după ce, săptămâna trecută, Guvernul a anunţat identificarea unor nereguli comise de foşti primari PDL la contracte finanţate din Fondul de Mediu.

Liderul PSD, premierul Victor Ponta, a afirmat atunci că Elena Udrea semna alocarea de bani, în perioada interimatului la Ministerul Mediului.

Udrea a precizat atunci că niciuna dintre neregulile constatate în nota de informare privind Fondul de Mediu nu a avut loc între noiembrie-decembrie 2009, perioada în care a condus interimar Ministerul Mediului.

Ea a arătat că Programul de dezvoltare a infrastructurii şi a unor baze sportive din mediul rural nu a fost coordonat de Ministerul Dezvoltării, ci de prim-ministru.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici