"Ultimatumul lui Bourne", favorit la premiile People's Choice 2007

Filmul de acţiune "Ultimatumul lui Bourne", cu Matt Damon, conduce în topul nominalizărilor la premiile People's Choice din Statele Unite, distincţii acordate în urma voturilor online primite din partea publicului, transmite Reuters.

3 afișări
Imaginea articolului "Ultimatumul lui Bourne", favorit la premiile People's Choice 2007

"Ultimatumul lui Bourne", favorit la premiile People's Choice 2007

Thriller-ul de spionaj "Ultimatumul lui Bourne", în regia lui Paul Greengrass, a fost nominalizat la categoriile "filmul preferat al publicului", "filmul de acţiune preferat al publicului' şi "trilogia preferată a publicului".

În plus, actorul principal al acestui film, Matt Damon, a fost nominalizat la categoria "cel mai bun actor într-un film de acţiune".

Printre alte producţii care au primit mai multe nominalizări la premiile People's Choice s-au numărat "Piraţii din Caraibe: La capătul lumii", în regia lui Gore Verbinski, cu Johnny Depp, Orlando Bloom şi Keira Knightley, şi "Transformers - Războiul lor în lumea noastră", în regia lui Michael Bay, cu Jon Voight. Ambele producţii concurează la categoria "filmul preferat al publicului".

Actorii americani Bruce Willis şi Johnny Depp vor concura cu Damon la categoria "cel mai bun actor într-un film de acţiune". Willis şi Depp au mai fost nominalizaţi la categoria "starul favorit al publicului", alături de Denzel Washington.

Actriţa americană Jessica Alba a primit două nominalizări, la categoriile "cea mai bună actriţă într-un film de acţiune" şi "cea mai bună actriţă în rol principal", pentru prestaţia din "Transformers".

La categoria "perechea favorită pe marele ecran" au fost nominalizaţi Jackie Chann şi Chris Tucker ("Ora de vârf 3"), George Clooney şi Brad Pitt ("Ocean's Thirteen - Acum sunt 13") şi Kirsten Dunst şi Toby Maguire ("Omul Păianjen 3").

Câştigătorii celei de-a 34-a ediţii a premiilor People's Choice vor fi anunţaţi într-o ceremonie ce va avea loc pe 8 ianuarie, la Shrine Auditorium din Los Angeles.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici