Ultimele premiere din 2018 aduc în cinematografe acţiune în variante cu explozii şi animaţie | VIDEO

Eroii ultimului weekend din an aduc în cinematografe două poveşti care pornesc pe urmele eroilor cu puteri supraumane, de la jocul cu exploziile din jurul robotului din sufletul maşinii mici până la toate felurile de oameni-păianjen, din toate lumile posibile, desenate pentru animaţie.

508 afișări
Imaginea articolului Ultimele premiere din 2018 aduc în cinematografe acţiune în variante cu explozii şi animaţie | VIDEO

Ultimele premiere din 2018 aduc în cinematografe acţiune în variante cu explozii şi animaţie

Robotul maşină-mică Bumblebee, care dă numele filmului regizat de Travis Knight, a avut o viaţă grea. Prietenia cu Charlie, adolescentă care se apropie de respectabila vârstă de 18 ani când îl descoperă şi îl repară în forma lui de autoturism, îi schimbă priorităţile, dar îl şi expune faţă de colegii săi de pe altă planetă care par să profite de ocazie pentru a ocupa Pământul.

E.T. cu maşini şi explozii arată aşa: 

"Omul-Păianjen: În lumea păianjenului/ Spider-Man: Into the Spider-Verse" e varianta cu desene animate a poveştii eroului Marvel. Şi a eroului de culoare. Şi a celui de desen animat. Şi a celui fetiţă. Şi a celui purcel. Şi aşa mai departe. Vocile personajelor sunt acoperite în original de Hailee Steinfeld, Nicolas Cage, Mahershala Ali, Liev Schreiber şi Jake Johnson. Dar nu este un film ca oricare altul pentru că răspunde la o întrebare pe care multe producţii nu şi-au pus-o: "Ce te face să fii Spider-Man?".

Iar petrecerea arată aşa.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici