Ultimul album al lui Britney Spears, salutat de critică

Cântăreaţa americană de muzică pop Britney Spears, care în ultimii ani s-a făcut remarcată doar prin comportamentul excentric, şi-a lansat primul album din ultimii patru ani, "Blackout", care a fost foarte apreciat de critici, informează AFP.

16 afișări
Imaginea articolului Ultimul album al lui Britney Spears, salutat de critică

Ultimul album al lui Britney Spears, salutat de critică

Noul album al cântăreţei americane Britney Spears, "Blackout", a fost lansat pe 30 octombrie, cu două săptămâni mai devreme decât a fost programat, după ce mai multe cântece au apărut pe internet.

Dificultăţile personale cu care s-a confruntat cântăreaţa în vârstă de 25 de ani şi prestaţia dezastruoasă din timpul galei premiilor MTV Video Music de anul acesta i-au făcut pe mulţi critici să spună că Spears şi-a încheiat deja cariera. Mult trâmbiţata întoarcere a cântăreţei a fost ridiculizată după ce Britney a apărut pe scena galei MTV îmbrăcată ca o dansatoare de strip-tease, într-un costum cu bikini negru şi cizme lungi cu toc, şi a început să mimeze versurile noului ei single "Gimme More".

Chiar dacă albumul "Blackout" a fost întâmpinat cu descrieri variate, de la "triumfal" la "groaznic", majoritatea criticilor sunt pozitive. "Britney Spears nu a reuşit să se piardă de paparazzi în decursul ultimelor luni, dar se pierde cu bucurie în muzica de pe noul album", scrie criticul de la USA Today.

New York Times califică albumul drept "tonic şi fără remuşcări", dar subliniază faptul că la acesta au lucrat foarte mulţi tehnicieni şi se întreabă care este implicarea reală a lui Britney Spears.

Alţi critici sunt de părere că albumul ascunde personalitatea lui Britney Spears. "Pe numeroase melodii vocea lui Britney este atât de lucrată că nici nu mai seamănă cu cea a unei fiinţe umane", scrie New York Daily News. "Dacă o păpuşă gonflabilă ar putea să cânte, aşa ar suna melodiile sale", continuă jurnalul.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici