Ultimul episod din sezonul al patrulea al serialului "Pariu cu viaţa", difuzat miercuri la Pro TV

Ultimul episod din sezonul al patrulea al serialului "Pariu cu viaţa" va fi difuzat miercuri, de la ora 21.30, la Pro TV, informează televiziunea.

3242 afișări
Imaginea articolului Ultimul episod din sezonul al patrulea al serialului "Pariu cu viaţa", difuzat miercuri la Pro TV

Ultimul episod din sezonul al patrulea al serialului "Pariu cu viaţa", difuzat miercuri la Pro TV

La început au fost 20 de tineri, care, prin talent, ambiţie şi pasiune pentru muzică, au devenit idolii unei generaţii, iar în prezent au instaurat LaLa Nation: 400.000 de fani pe pagina de Facebook, un post de radio online, LaLa Radio, emisiune radio la Pro FM - "LaLa Nation", cinci albume lansate, trei turnee naţionale însumând 60 de concerte prin ţară din martie 2012.

"Pariu cu viaţa" a câştigat premii importante: în luna decembrie 2012, premiul TV Mania la categoria "cel mai bun serial de televiziune", premiul Best Evenimentul Anului 2012 oferit de Radar de Media pentru concertele de la Arenele Romane din 2012, care au adunat 10.000 de spectatori, două premii la On Air Music Awards pentru cel mai căutat artist pe Google şi premiul special, iar MediaPro Music a oferit trupei LaLa Band discul de aur pentru cele 10.000 de albume vândute în 2012.

O parte dintre membrii LaLa Band au lansat proiecte muzicale individuale: Criss &Vlad sunt ONE, de curând Alina a lansat un nou single, "Tu eşti vara mea", iar Sore a lansat hitul "Beautiful Life". Expresia "viaţa bate filmul" se potriveşte perfect în cazul lui Bubu. Şi în viaţa reală, Bubu are toate motivele să fie fericit, întrucât a fost admis la Berklee College of Music din Statele Unite ale Americii, cea mai prestigioasă facultate de muzică din lume, astfel că va face multe drumuri între SUA şi România, pentru că nu părăseşte LaLa Band.

În ultimul episod, tinerii din LaLa Band sunt acaparaţi de problemele personale, iar visul lor, muzica, trece pe plan secund, însă Anca încearcă să schimbe destinul trupei LaLa Band. Toate greşelile pe care le fac şi toate lecţiile pe care le învaţă tinerii din LaLa Band îi întăresc şi îi ajută să facă faţă la ceea ce va urma. Membrii LaLa Band îşi dau seama că merită să lupte pentru toate clipele frumoase din viaţă şi că împreună vor trece prin orice. Ei ştiu că nu pot renunţa şi nici nu îşi pot pierde speranţa, că trebuie să fie întotdeauna gata să o ia de la capăt şi să aibă curajul să înceapă o nouă luptă.

Care este atitudinea Ancăi şi a lui Vlad în faţa provocărilor vieţii în doi? Pe cine va alege Ioana dintre Andrei şi Liviu? Care este starea de spirit a Sarei după ce iese din spital şi care este viziunea ei asupra vieţii? Vor reuşi Monica şi Dima să depăşească traumele prin care au trecut?

"Anca îşi concentrează toate forţele pentru a strânge trupa pentru concertul LaLa Band şi este foarte îngrijorată că Vlad şi-a pierdut vocea din motive psihologice", spune Criss. "Vlad se luptă cu el însuşi să depăşească grava problemă psihologică şi anume cea în care un cântăreţ îşi pierde vocea. De data asta, Anca e cea care face eforturi mari pentru visul ei", spune Vlad.

"Ioana reuşeşte să îşi pună în ordine gândurile, totul în jurul ei complotând în favoarea împăcării cu Andrei. Se spune că dragostea adevărată învinge. Rămâne să vedeţi în ultimul episod care este finalul. Trupa a trecut prin multe evenimente nefericite, care i-au afectat pe fiecare în parte şi a apărut ideea că atunci când sunt împreună, tot timpul se întâmplă ceva rău. Bineînţeles că ei nu uită de visul lor, care i-a unit, pentru că pasiunea pentru muzică şi prietenia sunt mai puternice decât orice. Sunt toţi pentru unul şi unul pentru toţi", spune Alina.

"La o vârstă fragedă, dezamăgirile în viaţă te pot demoraliza puternic, însă eu sunt sigur că vor găsi forţa interioară să lupte şi că vor rămâne întotdeauna împreună, reuşind astfel să treacă de toate. Andrei va trece prin momente care îl vor surprinde foarte tare şi care îi vor afecta foarte mult sentimentele, însă într-un mod plăcut, trezindu-i amintiri foarte frumoase. Nu vă pot spune prea multe, însă vă garantez că acest ultim episod vă va încânta din toate punctele de vedere", spune Dorian.

"Pariu cu viaţa" ajunge la final, însă fenomenul LaLa Band continuă. Luna iunie continuă cu concertele LaLa Band din Galaţi, Brăila şi Călăraşi, din 14, 15 şi 17 iulie.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici