Ultimul film în care a jucat Whitney Houston, "Sparkle", va fi lansat în luna august - VIDEO

Cântăreaţa americană Whitney Houston, care a murit sâmbătă, va avea o ultimă apariţie pe marile ecrane în filmul "Sparkle", care va fi lansat pe 17 august.

727 afișări
Imaginea articolului Ultimul film în care a jucat Whitney Houston, "Sparkle", va fi lansat în luna august - VIDEO

Ultimul film în care a jucat Whitney Houston, "Sparkle", va fi lansat în luna august (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Filmul, în care Whitney Houston joacă rolul mamei unor surori din industria divertismentului, ar fi marcat o revenire pe marile ecrane a cântăreţei, care a devenit cunoscută ca actriţă după rolul său din filmul "The Bodyguard", din 1992, informează hollywoodreporter.com.

"La fel ca toţi cei care au cunoscut-o şi iubit-o, suntem şocaţi şi îndureraţi. Am pierdut un talent de neînlocuit. În aceste momente, gândurile noastre sunt îndreptate spre fiica sa, spre familia şi prietenii săi", a declarat Steve Elzer, purtător de cuvânt al studiourilor Sony Pictures.

Whitney Houston a reuşit să termine filmările la acest proiect, un remake după filmul "Sparkle" din 1976, al cărui scenariu a avut la bază cariera celor de la The Supremes, un grup extrem de celebru în anii 1960, printre ale cărui membre fondatoare s-a numărat Diana Ross.

"Ar fi fost o revenire extraordinară", a spus Howard Rosenman, producătorul executiv al noului film, despre rolul jucat în această peliculă de Whitney Houston.

Rosenman, care a produs şi filmul original "Sparkle", a văzut o primă formă a noii pelicule vineri seară. "Am fost uimit de performanţele sale actoriceşti, (Whitney Houston, n.r.) a fost extraordinară în acest film. Sunt şocat", a mai spus el.

Jordin Sparks, câştigătorul celui de-al şaselea sezon al show-ului "American Idol", joacă rolul principal în acest film despre trei surori care debutează în corul unei biserici, devenind ulterior un grup muzical de succes şi începând să se confrunte cu o serie de probleme personale.

Cântăreaţa şi actriţa americană Whitney Houston, deţinătoare a şase premii Grammy, a murit la vârsta de 48 de ani, a anunţat un purtător de cuvânt al artistei.

Cauza decesului nu a fost deocamdată făcută publică. Deşi oficialităţile spun că decesul cântăreţei nu pare a avea "cauze criminale", o anchetă a fost deschisă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici