Uma Thurman se va judeca în instanţă cu fostul logodnic pentru custodia fiicei lor

Actriţa americană Uma Thurman şi fostul ei logodnic, Arpad Busson, vor merge la tribunal pentru a se stabili cine va primi custodia fiicei celor doi, Rosalind, scrie contactmusic.com.

252 afișări
Imaginea articolului Uma Thurman se va judeca în instanţă cu fostul logodnic pentru custodia fiicei lor

Uma Thurman se va judeca în instanţă cu fostul logodnic pentru custodia fiicei lor

Actriţa şi fostul ei partener au fost implicaţi în ciondăneli juridice asupra custodiei lui Rosalind (patru ani) din 2014, când omul de afaceri a mers în instanţă pentru a solicita permisiunea de a-şi vizita regulat fiica, care este poreclită Luna.

Deşi iniţial a fost aranjată o înţelegere în septembrie, 2015, coloana de bârfe a New York Post scrie că "tensiuni noi" între cei doi au ieşit la iveală şi i-a împins către o nouă ceartă în ceea ce priveşte custodia micuţei.

Deşi detaliile aranjamentului iniţial nu au fost făcute publice niciodată, după semnarea actului, judecătorul Matthew Cooper a spus: "Ambele părţi au lucrat foarte mult pentru a ajunge la un acord care este în cel mai bun interes pentru fată... Toată lumea a făcut câteva compromisuri... Cred că s-a făcut acest lucru pentru a face o persoană fericită, iar acea persoană este Luna".

Thurman şi Busson, care mai are doi copii cu supermodelul Elle Macpherson, şi-au început relaţia în 2007, înainte de a se logodi în 2008. S-au despărţit în 2009, înainte de a-şi mai acorda o şansă la iubire, apoi s-au despărţit definitiv în aprilie, 2014.

Thurman a născut-o pe Luna în 2012, numele complet al micuţei fiind Rosalind Arusha Arkadina Altalune Florence Thurman-Busson.

În timpul unei emisiuni televizate, al cărei prezentator este Jimmy Fallon, Uma a explicat numele complicat şi uşor ciudat al fetiţei.

"Fiica mea Maya a venit cu cea mai bună explicaţie: faptul că probabil nu voi mai avea alţi copii, aşa că am luat fiecare nume care îmi place şi mi-am botezat bebeluşul", declarase atunci Uma râzând.

Uma Thurman mai are doi copii în afară de Luna - o fiică, Maya, în vârstă de 13 ani, şi un fiu, Levon, în vârstă de 10 ani - cu fostul ei soţ, actorul Ethan Hawke. Uma a mai fost căsătorită cu actorul Gary Oldman, între anii 1990 - 1992.

Uma Thurman este cunoscută pentru roluri precum cele din "Pulp Fiction", pentru care a fost nominalizată la premiile Oscar, "Legături periculoase" şi seria "Kill Bill". Ea a apărut, de asemenea, în cinci episoade din serialul "Smash", produs şi difuzat de postul NBC. Cel mai recent rol al său este cel al doamnei H., din filmul "Nymphomaniac".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici