Un actor din Harry Potter a supravieţuit MIRACULOS unui grav accident de maşină

Jim Tavaré, actorul care l-a interpretat pe Tom Hangiul în filmul „Harry Potter şi Prizonierul din Azkaban“, se află în spital după ce a supravieţuit unui grav accident de maşină.

732 afișări
Imaginea articolului Un actor din Harry Potter a supravieţuit MIRACULOS unui grav accident de maşină

Un actor din Harry Potter a supravieţiuit MIRACULOS unui accident grav de maşină (Imagine: Hepta)

Actorul în vârsta de 54 de ani a fost implicat într-un accident de masină. Tavaré a fost grav rănit: şi-a rupt gâtul, un plămân i-a fost perforat şi şi-a fracturat piciorul drept. De asemenea mai are 15 coaste rupte. Nu este clar unde a avut loc accidentul, relatează TMZ.
 
 
Soţia lui, Laura, a postat o fotografie a actorului însoţită de următorul mesaj: „Jim m-a rugat să vă spun că a fost implicat într-un accident grav ieri, o coliziune frontală... Are două transfuzii de sânge până acum şi se pregăteşte să meargă în prima lui operaţie.“
 
 
Jim Tavaré este actorul care l-a interpretat pe Tom Hangiul în filmul „Harry Potter şi Prizonierul din Azkaban“.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici