Un agent secret, surprins în timp ce urina în spatele lui Barack Obama la un discurs al preşedintelui - FOTO

Un agent al Serviciilor Secrete, însărcinat să îl protejeze pe preşedintele Statelor Unite în cadrul unui discurs în Ohio, a fost fotografiat în timp ce părea să urineze în partea laterală a scenei, la câţiva metri depărtare de mulţimea de suporteri.

3539 afișări
Imaginea articolului Un agent secret, surprins în timp ce urina în spatele lui Barack Obama la un discurs al preşedintelui - FOTO

Un agent secret, surprins în timp ce urina în spatele lui Barack Obama la un discurs al preşedintelui

Angajatul Serviciilor Secrete, aşezat lateral faţă de scena de unde Obama se adresa suporterilor din Cincinatti, capitala statului Ohio, a fost surprins în mijlocul actului de către un fotograf de la publicaţia online Politico.

Imediat ce fotografia a fost postată de acesta pe Twitter, a devenit senzaţie, generând numeroase comentarii ironice, informează Daily Mail.

Serviciile Secrete au confirmat că bărbatul este angajatul lor, adăugând imediat că nu urina în acele momente. Ei au pretins că agentul urma, pur şi simplu, protocolul şi că se afla cu spatele la preşedinte ca să cerceteze locul după orice fel de pericole care ar fi putut interveni.

"Nu este nimic adevărat în ceea ce s-a publicat până acum cu privire la fotografie", a spus purtătorul de cuvânt al Serviciilor Secrete, Edwin Donovan.

Incidentul ruşinos s-a întâmplat în timpul campaniei lui Barack Obama în SUA, care a ajuns în statul Ohio.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici