Un american a ales să trăiască precum un bebeluş. Poartă scutece şi este hrănit cu biberonul - VIDEO

Un bărbat din statul american California se comportă exact ca un bebeluş: doarme într-un pat pentru copii, la masă sta într-un scaun special, este hrănit cu biberonul şi chiar poartă scutece.

1735 afișări
Imaginea articolului Un american a ales să trăiască precum un bebeluş. Poartă scutece şi este hrănit cu biberonul - VIDEO

Un american a ales să trăiască precum un bebeluş. Poartă scutece şi este hrănit cu biberonul - VIDEO

Stanley şi-a remodelat apartamentul pentru a putea retrăi la vârstă adultă primii ani de viaţă, informează Huffington Post. În timpul liber, Stanley poartă scutece, foloseşte suzete şi doarme într-un imens pat pentru copii.

Povestea sa a fost descoperită de jurnaliştii de la National Geographic şi va fi prezentată pe larg într-un episod al seriei "Taboo", producţie TV care îşi propune să exploreze bariera dintre realitate şi fantezie.

Când iese pe stradă, în lumea reală, Stanley nu atrage cu nimic atenţia. Însă, când ajunge acasă, el schimbă costumul şi cravata cu scutece şi biberoane. Bărbatul este adept al infantilismului, o stare în care adultul încearcă să retraiască lumea copilăriei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici