Un american a vrut să vândă un ceas cu 9,95 dolari şi a luat pe el 66.100!

Un fost medic din marina americană a vândut pe internet un ceas - pe care îl cumpărase în urmă cu 52 de ani şi pe care îl evaluase la 9,95 dolari - pentru suma de 66.100 de dolari, în cadrul unei licitaţii pe eBay, informează journaldugeek.com.

165 afișări
Imaginea articolului Un american a vrut să vândă un ceas cu 9,95 dolari şi a luat pe el 66.100!

Un american a vrut să vândă un ceas cu 10 dolari şi a luat pe el 66.100! (Imagine: www.apropo.ro)

Considerând că este vorba de o piesă lipsită de valoare, Bob, proprietarul acestui ceas Rolex, stabilise iniţial ca preţul de vânzare să fie de 9,95 dolari.

Fostul medic achiziţionase ceasul în urmă cu 52 de ani, pe atolul Kwajalein, pentru suma de 70 de dolari.

Văzând că sumele licitate au crescut vertiginos, proprietarul a aflat că ceasul scos la licitaţie este faimosul "Submariner Ref 5510", un model identic cu cel purtat de actorul Sean Connery în trei filme din seria "James Bond" - "Dr. No" (1962), "Goldfinger" (1964) şi "Thunderball" (1965).

În plus, pensionarul american a postat în anunţul său de pe site-ul eBay o fotografie care îl prezintă purtând acest ceas, alături de trei prieteni, dintre care unul este actorul Christopher Reeve.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici