Un american bogat a lansat o vânătoare de comori pe Twitter

Un american care a făcut avere în domeniul imobiliar a devenit filantrop şi lansează cu regularitate veritabile "vânători de comori" pe platforma de microblogging Twitter, publicând indicii care duc la sume de bani pe care le donează.

748 afișări
Imaginea articolului Un american bogat a lansat o vânătoare de comori pe Twitter

Un american bogat a lansat o vânătoare de comori pe Twitter (Imagine: Mediafax Foto / AFP)

Peste 5.000 de dolari au fost astfel donaţi la San Francisco de o persoană anonimă, care se ascunde în spatele hashtagului @HiddenCash (bani ascunşi).

Revista americană Time, care l-a găsit pe filantrop, fără să îi dezvăluie însă identitatea, precizează că acesta a făcut avere în domeniul imobiliar şi că are pur şi simplu intenţia "de a face să apară zâmbete pe chipurile oamenilor", oferind bani acelora mai puţin norocoşi în viaţă.

Într-un interviu acordat revistei Time, filantropul îi îndeamnă pe ceilalţi oameni bogaţi din lume să îi urmeze exemplul.

Indiciile pe care filantropul american le ascunde în tweet-urile sale conduc la bancnote disimulate în diverse locuri precum Palatul Artelor Frumoase din San Francisco şi unul dintre picioarele celebrului pod Golden Gate.

Hashtagul @HiddenCash avea deja marţi seară aproape o mie de membri. "Iar contul este deschis abia de o săptămână", a precizat într-un tweet acest filantrop anonim.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici