Un american îşi vrea rinichiul înapoi, după ce a aflat că soţia îl înşală

Un chirurg american implicat într-un proces de divorţ de aproape patru ani vrea ca soţia sa să-i returneze rinichiul pe care bărbatul i l-a donat sau compensaţii de 1,5 milioane de dolari, informează WABC.

22 afișări
Imaginea articolului Un american îşi vrea rinichiul înapoi, după ce a aflat că soţia îl înşală

Un american îşi vrea rinichiul înapoi, dupa ce a aflat că soţia îl înşală

Richard Batista, chirurg la Centrul Medical Universitar Nassau, le-a spus reporterilor că a decis să facă publică cererea sa de despăgubire după ce negocierile cu soţia sa au eşuat.

Batista s-a căsătorit cu soţia sa, Dawnell, în 1990. Cei doi au avut trei copii, iar în 2001 chirurgul i-a salvat femeii viaţa, donându-i un rinichi.

Dawnell a înaintat divorţ în iulie 2005, dar soţul ei susţine că femeia avea o aventură extraconjugală încă din 2002 sau 2003.

"M-am simţit umilit, trădat ca persoană, ca bărbat, ca soţ şi ca tată", a spus Batista.

Chirurgul a arătat că, din moment ce nu are pretenţii asupra locuinţei familiei de un milion de dolari, are dreptul să-şi ceară rinichiul înapoi sau să primească bani pentru el.

Americanul a spus, totuşi, că nu regretă donarea rinichiului, ci căsnicia eşuată. El susţine că încă îşi aminteşte ziua operaţiei.

"Nu există un sentiment mai înălţător pe planetă. Dumnezeu mi-e martor, am simţit că l-aş fi îmbrăţişat pe Iisus Christos. A fost incredibil, parcă pluteam pe un nor. Chiar şi astăzi aş face-o din nou", a povestit medicul.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici