Un animal de campanie neobişnuit. Poliţia a ajutat un om al străzii să-l regăsească şi a făcut apel pe Facebook pentru găsirea lui| VIDEO

Un bărbat fără adăpost din Sydney, Australia, s-a reîntâlnit cu animalul său de companie, un şobolan, care a dispărut la începutul acestei luni. Poliţia a fost cea care a găsit animalul.

724 afișări
Imaginea articolului Un animal de campanie neobişnuit.  Poliţia a ajutat un om al străzii să-l regăsească şi a făcut apel pe Facebook pentru găsirea lui| VIDEO

Un om al străzii s-a reîntâlnit cu şobolanul său de companie, după ce l-a pierdut. Poliţia a făcut apel pe Facebook pentru găsirea animalului

Chris (59 de ani) este o persoană cunoscută în centrul oraşului Sydney, unde a cunoscut şobolanul. Animalul, denimit Lucy, s-a apropiat de el şi a intrat în cutia în care el strângea bani. De atunci, cei doi au rămas foarte apropiaţi, scrie BBC.

Totuşi, într-o zi, micul său companion a dispărut în timp ce el s-a dus la toaletă. Chris s-a dus la poliţie, cerând ajutorul pentru a găsi şobolanul.

Oamenii legii au postat pe reţelele sociale un apel pentru găsirea şobolanului, iar, într-un final, au dat de micuţul animal.

”O femeie, care a trecut pe lângă Lucy, a văzut-o singură şi a crezut că este abandonată. Aşa că a luat-o acasă şi a avut grijă de ea”, a anunţat poliţia într-un comunicat. După ce a văzut postarea, femeia s-a dus la poliţie pentru a înapoia animalul stăpânului.

După ce a primit animalul, Chris a părut foarte fericit şi le-a mulţumit oamenilor legii pentru efortul depus. ”Îmi pare rău că din cauza mea a fost atâta agitaţie. Mă simt minunat, mulţumesc tuturor. Şi ei i-a fost dor de mine”, a spus Chris.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici