Un automobil ecologic cu autograful cântăreţei Christina Aguilera, vândut cu 50.000 de dolari

Un automobil ecologic realizat din materiale reciclabile şi având pe motor autograful cântăreţei Christina Aguilera a fost vândut la licitaţie, marţi, pentru suma de 50.000 de dolari, informează contactmusic.com.

21 afișări
Imaginea articolului Un automobil ecologic cu autograful cântăreţei Christina Aguilera, vândut cu 50.000 de dolari

Un automobil ecologic cu autograful cântăreţei Christina Aguilera, vândut cu 50.000 de dolari (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Vânzarea automobilulului Chrysler 300 Eco Style Edition, fabricat în 2010, a avut loc în cadrul licitaţiei organizate de casa Stars for a Cause, în beneficiul Programului Alimentar Mondial al Organizaţiei Naţiunilor Unite, implicat în diverse acţiuni umanitare în Haiti.

Christina Aguilera a fost invitată de organizatorii evenimentului să personalizeze acest automobil de lux, echipat cu preşuri din cauciuc reciclat, accesorii din lemn de bambus şi metale reciclabile în proporţie de 100%.

Programul Alimentar Mondial (World Food Programme - WFP) este o agenţie specializată a Organizaţiei Naţiunilor Unite (ONU), cu sediul la Roma. WFP este cea mai mare organizaţie cu rol umanitar pentru acordarea de ajutoare internaţionale în alimente, având birouri în 90 de ţări.

Christina Aguilera a câştigat patru premii Grammy, un Latin Grammy şi a vândut peste 25 de milioane de albume pe plan mondial.

La începutul lunii mai, Christina Aguilera a fost numită ambasadoare a Programului Alimentar Mondial implementat de ONU.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici