Un autoturism cu români a lovit una dintre maşinile oficiale ale trupei U2, la Zagreb

Un autoturism cu numere de Braşov a lovit, duminică, la Zagreb, una dintre maşinile oficiale ale trupei U2, care pe 9 şi 10 august are programate două concerte în capitala croată, informează ediţia online a cotidianului Jutarnji.

20 afișări
Imaginea articolului Un autoturism cu români a lovit una dintre maşinile oficiale ale trupei U2, la Zagreb

Un autoturism cu români a lovit una dintre maşinile oficiale ale trupei U2, la Zagreb

Şoferul autoturismului românesc, marca Volkswagen Bora, nu a respectat culoarea roşie a semaforului, potrivit cotidianului citat. Pe de altă parte, pasagerii români susţin că maşina formaţiei U2, un Mercedes clasa E, circula cu viteză foarte mare.

În urma accidentului, ambii şoferi au fost răniţi uşor. Potrivit unor surse, şoferul autoturismului Mercedes s-ar fi grăbit către aeroportul din Pleso, de unde urma să-i ia pe membrii trupei U2.

Contactat de MEDIAFAX, consulatul român din Zagreb a precizat că nu a fost informat de poliţie în legătură cu acest incident, dar că face cercetări pentru a vedea ce s-a întâmplat.

Cotidianul croat scrie că în urma accidentului au rezultat pagube materiale.

În prezent, formaţia U2 susţine turneul mondial "360°", care promovează albumul "No Line on the Horizon", ce a debutat pe 30 iunie, la Barcelona.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici