Un băieţel de nouă ani a supravieţuit noaptea în pădure, aplicând sfaturi dintr-o emisiune TV

Un băiat de nouă ani din Statele Unite ale Americii (SUA), care a petrecut 24 de ore într-o pădure, a supravieţuit datorită sfaturilor învăţate dintr-o emisiune TV despre aventuri în sălbăticie, informează Daily Mail.

150 afișări
Imaginea articolului Un băieţel de nouă ani a supravieţuit noaptea în pădure, aplicând sfaturi dintr-o emisiune TV

Un băieţel de nouă ani a supravieţuit noaptea în pădure, aplicând sfaturi dintr-o emisiune TV (Imagine: Petre Bitoiu/Mediafax Foto)

Grayson Wynne (9 ani) s-a pierdut de familia sa în timpul unei excursii cu cortul, în pădurea Ashley, din statul Utah.

El şi-a rupt în bucăţi jacheta şi a lăsat fâşii din aceasta în tufişuri şi copaci, pentru a fi găsit de echipele de salvare, după cum învăţase din emisiunea "Man vs Wild", de pe postul Discovery din SUA.

Grayson a dispărut, sâmbătă după-amiază, fiind căutat toată noaptea de echipele de salvare, ajutate de câini special dresaţi şi de elicoptere.

Băiatul şi-a mai amintit şi că, în emisiunea "Man vs Wild", prezentatorul sfătuia ca persoanele obligate să petreacă noaptea în sălbăticie să-şi găsească un adăpost, astfel că el a dormit sub un copac dărâmat.

Echipele de salvare au găsit urmele lăsate de băiat, iar când acesta şi-a dat seama că un elicopter survolează zona în care se află, s-a poziţionat într-un loc neumbrit de copaci şi a fluturat ultima bucată din jacheta sa. Ulterior, doi membri ai echipelor de salvare s-au îndreptat călare spre acel loc şi au recuperat copilul.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici