Un bărbat care a crezut că a câştigat 340 de milioane de dolari dă în judecată loteria din SUA

  • Un bărbat care a crezut că a câştigat 340 de milioane de dolari dă în judecată loteria din SUA.
  • Reprezentanţii companiei i-au spus că este vorba despre o eroare şi că numerele nu sunt cele câştigătoare.
5839 afișări
Imaginea articolului Un bărbat care a crezut că a câştigat 340 de milioane de dolari dă în judecată loteria din SUA

Un bărbat care a crezut că a câştigat 340 de milioane de dolari dă în judecată loteria din SUA

Un bărbat din Washington DC care credea că a câştigat un jackpot în valoare de 340 de milioane de dolari a dat în judecată Powerball şi DC Lottery, potrivit BBC.

În ianuarie, el a văzut că numerele de pe biletul său sunt identice cu cele publicate pe site-ul loteriei. Atunci când bărbatul s-a prezentat la Oficiul de loterie şi jocuri de noroc (OLG), cererea sa a fost respinsă.

Reprezentanţii loteriei susţin că este vorba despre o eroare tehnică. În ziua în care bărbatul şi-a cumpărat biletul, o echipă a companiei a efectuat teste pe site-ul web. Astfel, un set de numere care se potriveau cu numerele bărbatului a fost postat pe site „în mod accidental”, potrivit documentelor instanţei. Numerele au rămas online timp de trei zile, până pe 9 ianuarie. Numerele online nu se potriveau cu numerele extrase la ultima tragere la sorţi, mai susţine loteria.

Bărbatul a dat în judecată loteria şi cere suma de bani plus daune calculate pentru fiecare zi de întârziere în acordarea premiului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici