Un bărbat care avea dureri de cap a descoperit că a trăit 18 ani cu o punguţă de marijuana în nas

Medicii australieni au avut parte de un caz neobişnuit. O punguţă plină de marijuana a stat în nasul unui bărbat timp de 18 ani, blocându-i aproape complet o nară.

1749 afișări
Imaginea articolului Un bărbat care avea dureri de cap a descoperit că a trăit 18 ani cu o punguţă de marijuana în nas

Un bărbat care avea dureri de cap a descoperit că a trăit 18 ani cu o punguţă de marijuana în nas

Australianul de 48 ani le-a explicat cadrelor medicale că a primit punguţa cu droguri atunci când a stat în spatele gratiilor şi ca să nu fie prins de gardieni, şi-a îndesat-o în nas, scrie Live Science.  

Bărbatul şi-a dat seama că nu-l mai poate scoate, aşa că a crezut că l-a înghiţit.

După ceva vreme, fostul deţinut a văzut că una dintre nările sale e mereu înfundată, având mai multe ori cu infecţii respiratorii, iar de curând s-a confruntat şi cu dureri de cap. Acesta s-a internat la spitalul Westmead din Sydney, unde i s-a recomandat o tomografie care a arătat că are „masă cenuşie fermă” în nara dreaptă.   

Medicii l-au supus unei mici intervenţii prin care i l-au scos. Medicii au rămas miraţi când au descoperit că, de fapt, era o capsulă de cauciuc care conţine materii vegetale.   

„Pacientul a împins din greşeală pachetul mai adânc în nară şi a crezut că l-a înghiţit”, au explicat medicii. Aceştia au mărturisit că e prima dată când se confruntă cu o astfel de metodă de contrabandă cu droguri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici