Un bărbat în vârstă de 21 de ani, descoperit decedat în piscina actriţei Demi Moore

Trupul neînsufleţit al unui bărbat în vârstă de 21 de ani a fost descoperit duminică în piscina vilei pe care actriţa americană Demi Moore o deţine în Los Angeles, informează bbc.com.

3397 afișări
Imaginea articolului Un bărbat în vârstă de 21 de ani, descoperit decedat în piscina actriţei Demi Moore

Demi Moore (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Potrivit poliţiei locale, trupul neînsufleţit al victimei, Edenilson Steve Valle, a fost descoperit în piscina celebrei actriţe, în cursul dimineţii de duminică.

Demi Moore, în vârstă de 52 de ani, nu se afla în acea reşedinţă în momentul producerii incidentului şi s-a declarat "profund şocată" de această tragedie. Ea a transmis condoleanţe familiei îndoliate.

Poliţia din Los Angeles a iniţiat o anchetă.

Potrivit publicaţiei Los Angeles Times, se pare că victima făcea parte dintre angajaţii actriţei.

O ambulanţă a sosit duminică dimineaţă la reşedinţa din cartierul Beverly Crest deţinută de vedeta hollywoodiană.

Paramedicii au încercat să resusciteze victima, însă fără succes, iar decesul tânărului a fost pronunţat la scurt timp după aceea.

Familia Valle a spus poliţiştilor că tânărul nu ştia să înoate. Se pare că el a căzut în piscină în timpul unei petreceri.

Demi Moore a cumpărat acea vilă împreună cu fostul ei soţ Ashton Kutcher.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici