Un bărbat se află de 19 ani în închisoare pentru uciderea unei persoane care este în viaţă

Pe data de 26 mai 2019, Manuel German Ramirez Valdovinos va fi în închisoare de 19 ani, acesta fiind încarcerat cu o sentinţă de 43 ani pentru crimă. Cu toate acestea, victima sa este în viaţă, relatează msn.com

13190 afișări
Imaginea articolului Un bărbat se află de 19 ani în închisoare pentru uciderea unei persoane care este în viaţă

Un bărbat din Mexic este încarcerat de 19 ani pentru crimă. Victima sa este în viaţă

În anul 2000, Manuel German Ramirez Valdovinos a fost arestat fără mandat şi dus la departamentul local de poliţie, unde a fost legat cu lanţuri de metal la mâini. Acesta a fost torturat cu şocuri electrice şi acuzat de uciderea unei persoane pe care nu o cunoştea foarte bine. Manuel avea doar 22 de ani la acel moment.

Bărbatul susţine că tatăl presupusei victime este cel care a orchestrat toată operaţiunea. Tatăl victimei le-a promis poliţiştilor suma de 150.000 de dolari pentru a-l ajuta cu planul său de a-l închide pe Manuel. La scurt timp după încarcerarea sa, bărbatul a aflat că tatăl victimei a încasat o poliţă de asigurare de viaţă în valoare de 1 milion de dolari după presupusul deces al fiului său, despre care spunea că a fost omorât de Manuel.

De asemenea, Manuel şi cu soţia sa susţin că „victima” s-a mutat în Statele Unite, unde şi-a schimbat înfăţişarea cu ajutorul operaţiilor de chirurgie plastică. Bărbatul locuieşte în SUA şi îşi vizitează regulat tatăl în Mexic, la vila pe care cei doi au construit-o cu banii încasaţi de pe urma asigurării de viaţă.

În plus, dovezile împotriva lui Manuel erau foarte slabe. Presupusul cadavru avea o altă culoare a pielii, era mult mai scund şi nu avea niciuna dintre cicatricile victimei. Totuşi, procurorii l-au acuzat pe Manuel de crimă, acesta primind o sentinţă de 43 de ani.

„Este dovedit faptul că persoana pe care soţul meu ar fi omorât-o este încă în viaţă, dar Manuel tot este acuzat de ceva ce nu a făcut”, spune soţia acestuia, Esther Valdovinos. „Eu cer să se facă dreptate şi ca soţul meu să fie eliberat”, a adăugat aceasta.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici