Un bărbat singur a cumpărat un panou publicitar pentru a-şi găsi iubită. Rezultatul neaşteptat al demersului

Un bărbat singur din Sheffield, Marea Britanie, a închiriat un panou publicitar în încercarea de a-şi găsi o iubită.

2691 afișări
Imaginea articolului Un bărbat singur a cumpărat un panou publicitar pentru a-şi găsi iubită. Rezultatul neaşteptat al demersului

Un bărbat singur a cumpărat un panou publicitar pentru a-şi găsi iubită

Mark Rofe, în vârstă de 30 de ani, a închiriat panoul cu 425 de lire sterline, potrivit The Independent. „Singură? Întâlneşte-te cu Mark. Acesta ar putea fi semnul pe care îl aşteptai”, este mesajul din reclama care direcţionează persoanele interesate spre site-ul personal al bărbatului. 

Panoul se află pe o stradă aglomerată din Manchester.

Rofe susţine, pe site-ul lui, că lucrează în marketing şi că are dificultăţi în a-şi găsi o iubită. Femeile interesate pot aplica pe site. Trebuie să îi dea lui Rofe un link spre un cont de social media, o poză şi să îi scrie un mesaj.

Reclama funcţionează. Aproape 770 de femei au aplicat la momentul redactării articolului.

Tânărul a declarat că a vrut ca demersul lui să fie hazliu şi nu vrea să fie perceput ca un act disperat al unui „ratat”. 


 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici