Un cal de curse a fugit din ţarc şi a ajuns pe peronul unei gări din Australia

  • Un cal de curse a reuşit să fugă din ţarc şi a ajuns pe peronul unei gări din Australia.
  • Animalul s-a amestecat printre oameni şi a aşteptat în dreptul liniei galbene de pe peron.
  • Autorităţile locale au făcut haz de necaz şi au anunţat că urmăresc pe cineva îmbrăcat cu un covor şi cu chef de joacă.
249 afișări
Imaginea articolului Un cal de curse a fugit din ţarc şi a ajuns pe peronul unei gări din Australia

Sursa foto: X

Incidentul s-a produs în gara Warwick Farm din New South Wales, potrivit Sky News. Animalul s-a plimbat printre oamenii de pe peron şi a aşteptat trenul la linia galbenă, la fel ca toţi călătorii. Nu au fost persoane rănite şi nici animalul nu a avut de suferit, au anunţat autorităţile. Acestea au făcut haz de necaz şi au emis un anunţ privind o persoană dispărută.

„S-a raportat că purta doar un covor şi avea chef de joacă. Părea să urmărească un informator de-a lungul peronului înainte de a încerca fără succes să se îmbarce într-un tren. S-a mutat apoi în zona de parcare unde a fost preluat de proprietarul său şi a fost returnat la domiciliu în stare bună”, au anunţat autorităţile.

Gara se află în apropierea unui hipodrom şi, probabil, animalul a reuşit să scape din ţarc pe parcursul nopţii.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici