Un film biografic despre Bruce Lee, lansat în 2010

O trilogie care descrie viaţa celebrului Bruce Lee este în pregătire, primul film din această serie urmând să fie lansat pe 27 noiembrie 2010, dată la care actorul ar fi împlinit 70 de ani, informează allocine.fr.

127 afișări
Imaginea articolului Un film biografic despre Bruce Lee, lansat în 2010

Un film biografic despre Bruce Lee, lansat în 2010 (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Aproape 36 de ani au trercut de la dispariţia uneia dintre legendele cinematografului de la sfârşitul lui 1960. După aproape patru decenii, Bruce Lee este în continuare subiectul unui veritabil cult printre admiratori, iar o trilogie biografică a intrat în etapa de preproducţie, cu acordul familiei actorului.

Filmările pentru prima parte din această trilogie vor începe în octombrie 2009, cu Tony Leung Ka Fai în rolul tatălui lui Bruce Lee. Pentru moment nu se cunoaşte numele regizorului care va realiza primul film din trilogie, însă renumitul cineast chinez Zhang Yimou şi-a exprimat de mai multe ori intenţia de a regiza un film despre viaţa legendarului actor. Primul film din trilogie va fi lansat pe 27 noiembrie 2010, data la care Bruce Lee şi-ar fi celebrat cea de-a 70-a aniversare.

Bruce Lee s-a remarcat în serialul de televiziune "The Green Hornet" şi a devenit celebru după ce a jucat în lungmetrajul "Drumul dragonului" (1972), marcând o întreagă generaţie de cineaşti şi cinefili, precum Quentin Tarantino.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici