Un film din seria "Star Wars", ce va fi lansat în 2018, regizat de Christopher Miller şi Phil Lord

Al doilea film dintr-o nouă trilogie "Războiul stelelor/ Star Wars", care ar urma să aibă premiera pe 25 mai 2018, va fi regizat de Christopher Miller şi Phil Lord, cineaştii care au stat în spatele peliculei de mare succes "Marea aventură Lego", potrivit bbc.com.

1110 afișări
Imaginea articolului Un film din seria "Star Wars", ce va fi lansat în 2018, regizat de Christopher Miller şi Phil Lord

Un film din seria "Star Wars", ce va fi lansat în 2018, regizat de Christopher Miller şi Phil Lord

Noul spin-off inspirat din seria "Star Wars", al cărui titlu nu este cunoscut, se va centra pe perioada din tinereţe a personajului Han Solo, conform unor surse citate de hollywoodreporter.com.

Distribuţia acestei pelicule nu a fost făcută publică, însă scenariul filmului va fi scris de Lawrence Kasdan şi Jon Kasdan, primul dintre aceştia colaborând şi la alte pelicule din seria "Star Wars".

Detaliile despre această peliculă sunt prezentate după ce, în luna mai, regizorul Josh Trank, care ar fi trebuit să realizeze acest al doilea film dintr-o nouă trilogie "Star Wars", a anunţat că a decis să renunţe la acest proiect pentru a se ocupa de alte "oportunităţi creative".

Grupul Disney intenţionează să lanseze o nouă trilogie "Star Wars" începând din 2015 şi până în 2019. Potrivit presei de specialitate, personaje îndrăgite din trilogia originală, Yoda, Han Solo şi Boba Fett, vor deveni protagoniştii unor filme individuale care le vor fi dedicate.

"Star Wars: Episode VII - The Force Awakens", care va fi lansat pe 18 decembrie, a fost votat filmul cel mai aşteptat al anului 2015 şi este marele favorit la casele de pariuri care consideră că acest lungmetraj SF are cele mai mari şanse să devină pelicula cu cele mai mari încasări din acest an.

Pe de altă parte "Rogue One", primul spin-off inspirat din noua trilogie "Star Wars", va fi regizat de cineastul britanic Gareth Edwards şi ar urma să aibă premiera în 2016. Filmul va spune povestea unei misiuni organizate de un grup de luptători din Rezistenţă care intenţionează să fure planurile pe baza cărora a fost construită malefica staţie spaţială şi super-armă Death Star (Steaua Morţii).

Nu au fost făcute publice detalii despre cel de-al treilea film dedicat universului "Star Wars".

George Lucas a vândut compania Lucasfilm în 2012, pentru 4,05 miliarde de dolari, studiourilor Disney, care au anuţat ulterior că vor continua seria "Războiul Stelelor/ Star Wars" cu aceste trei noi filme.

Franciza "Războiul stelelor" a devenit un veritabil fenomen cultural, iar personaje precum Luke Skywalker, Prinţesa Leia şi Darth Vader şi fraze precum "May the force be with you" ("Forţa fie cu tine") au intrat în cultura populară mondială.

Cineastul american George Lucas, creatorul francizelor "Războiul Stelelor/ Star Wars" şi "Indiana Jones", s-a aflat printre cele 24 de personalităţi din universul artelor şi al industriei de divertisment care au fost decorate cu Medalia Naţională pentru Arte şi Litere, de preşedintele Barack Obama, în iulie 2013, la Casa Albă.

Franciza "Star Wars", creată de George Lucas, a generat încasări de peste 4,4 miliarde de dolari în box office-ul mondial, după lansarea pe marile ecrane a primului film din serie, în anul 1977.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici