Un fost iubit al lui Charlize Theron, arestat pentru violenţă domestică. Actorul irlandez Stuart Townsend şi-ar fi sechestrat propria soţie

Actorul irlandez Stuart Townsend, fost iubit al lui Charlize Theron, a fost arestat pentru violenţă domestică, după o altercaţie cu soţia sa, în locuinţa pe care aceasta o deţine în Santa Monica, statul american California, potrivit TMZ.

1217 afișări
Imaginea articolului Un fost iubit al lui Charlize Theron, arestat pentru violenţă domestică. Actorul irlandez Stuart Townsend şi-ar fi sechestrat propria soţie

Un fost iubit al lui Charlize Theron, arestat pentru violenţă domestică. Actorul irlandez Stuart Townsend

Vecinii au sunat la poliţie după ce au auzit ţipete puternice, iar poliţiştii care au sosit la locuinţa vizată au fost nevoiţi să îi separe pe cei doi.

Soţia actorului, Agatha, s-a plâns de dureri în braţe, dar nu a avut nevoie de îngrijire medicală.

Townsend i-ar fi spus acesteia să nu le declare nimic poliţiştilor, potrivit unor surse citate de TMZ.

Poliţiştii i-au chestionat pe cei doi şi au aflat că soţii au avut o ceartă care s-a transformat într-un conflict violent, Townsend refuzând să o lase să plece pe soţia sa.

Actorul a fost arestat pentru violenţă domestică, iar pe numele lui au fost formulate alte două capete de acuzare, sechestrarea unei persoane şi împiedicarea acesteia de a raporta o infracţiune.

Ulterior, actorul a fost eliberat contra unei cauţiuni de 50.000 de dolari.

Townsend este celebru pentru rolul Dorian Gray din filmul "The League of Extraordinary Gentlemen" (2003).

Înainte să se căsătorească cu Agatha Araya, de care s-ar fi separat anul trecut şi cu care are doi copii, a avut o relaţie cu actriţa Charlize Theron, din 2001 până în 2010.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici