Un german a devenit, la 113 ani şi 97 de zile, cel mai bătrân bărbat din lume

Germanul Gustav Gerneth a devenit cel mai bătrân bărbat din lume după decesul lui Masazō Nonaka, la vârsta de 113 ani şi cinci luni, pe 20 ianuarie, în locuinţa sa din Ashoro, din nordul Japoniei, potrivit Associated Press.

1614 afișări
Imaginea articolului Un german a devenit, la 113 ani şi 97 de zile, cel mai bătrân bărbat din lume

Un german a devenit, la 113 ani şi 97 de zile, cel mai bătrân bărbat din lume

Masazo Nonaka - ce a murit duminică dimineaţă, în somn, din cauze naturale - primise titlul de cel mai bătrân bărbat din lume din partea Guinness World Records în aprilie 2018.

Născut pe 25 iulie 1905, Nonaka avea o slăbiciune pentru dulciuri şi băile lungi în apă termală.

După decesul acestuia, cel mai bătrân bărbat din lume este Gustav Gerneth, născut pe 15 octombrie 1905, în Stettin, localitate care era pe atunci parte a Imperiului German, iar în prezent se află în Polonia (Szczecin). În timpul celui de-Al Doilea Război Mondial a fost mecanic în forţele aeriene germane (Luftwaffe). Locuieşte de 40 de ani în aceeaşi casă din landul Saxonia-Anhalt.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici