Un ginecolog din Malaezia a creat ”primul prezervativ unisex din lume”. Din ce este făcut

  • Un ginecolog malaezian a creat ceea ce el spune că este ”primul prezervativ unisex din lume”, care poate fi purtat de femei sau bărbaţi.
  • Acesta este fabricat dintr-un material de calitate, folosit de obicei ca pansament pentru răni şi leziuni.
33315 afișări
Imaginea articolului Un ginecolog din Malaezia a creat ”primul prezervativ unisex din lume”. Din ce este făcut

Sursa foto: wondaleaf

Inventatorul speră ca prezervativul unisex Wondaleaf să le permită oamenilor să îşi controleze mai bine sănătatea, indiferent de sex sau de orientarea sexuală. „Este practic un prezervativ obişnuit cu un înveliş adeziv", a declarat John Tang Ing Chinh, ginecolog la firma de materiale medicale Twin Catalyst.

Adezivul este aplicat pe o singură parte a prezervativului, a adăugat el, ceea ce înseamnă că acesta poate fi inversat şi folosit de ambele sexe, potrivit Reuters.
 
Fiecare cutie de Wondaleaf conţine două prezervative şi va costa aproximativ 3,61 dolari. 
 
Tang fabrică prezervativele utilizând poliuretan, un material folosit la pansamentele transparente pentru răni, care este subţire şi flexibil, dar rezistent şi impermeabil.
 
„Odată ce îl foloseşti, de multe ori nu-ţi dai seama că este acolo", a spus el, referindu-se la pansamentele realizate din acest material.
 
Tang a declarat că Wondaleaf a trecut prin mai multe etape de cercetare clinică şi de testare şi va fi disponibil în comerţ prin intermediul site-ului firmei în luna decembrie a acestui an.
 
„Pe baza numărului de teste clinice pe care le-am efectuat, sunt destul de optimist că, în timp, va fi un plus semnificativ la numeroasele metode contraceptive utilizate în prevenirea sarcinilor nedorite şi a bolilor cu transmitere sexuală", a declarat Tang.
 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici