Un hipopotam a omorât un turist, în Kenya

Un hipopotam a atacat şi omorât un turist din Taiwan, în Kenya, conform unei postări de duminică a Kenya Wildlife Service (KWS), pe Twitter.

252 afișări
Imaginea articolului Un hipopotam a omorât un turist, în Kenya

Un hipopotam a omorât un turist, în Kenya

Atacul a avut loc sâmbătă seara, la lacul Naivasha, la aproximativ 95 de kilometri depărtare de capitala tării. Chang Ming Chuang, în vârstă de 65 de ani, făcea poze hipopotamului cu un coleg, pe malul lacului, când animalul i-a atacat.
 
Colegul lui Chuang, Wu Peng Te, în vârstă de 62 de ani, a supravieţuit atacului, având doar vânătăi şi se află la Naivasha Sopa Resort.
 
KWS a identificat victima ca fiind un turist chinez. Ministerul de Externe al Taiwan-ului a confirmat că cei doi turişti implicaţi în atac aparţin insulei.
 
Cunoscute ca fiind unele dintre cele mai periculoase animale de pe planetă, hipopotamii pot sparge o barcă în două cu fălcile, conform National Geographic.
 
Hipopotamii ucid aproximativ 500 de oameni în Africa, în fiecare an şi pot alerga cu aceeaşi viteză ca şi oamenii, pe distanţe scurte.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici