Un jucător neprevăzut intră în meci. Ce se întâmplă cu MINGEA de fotbal după ce un taur o fură de la nişte adolescenţi | VIDEO

O filmare cu mai mulţi adolescenţi, care jucau fotbal pe o stradă din India, a ajuns virală pe reţelele de socializare, după ce mingea băieţilor s-a oprit chiar lângă un taur din apropiere, care le „admira” meciul, informează The Dodo.

1399 afișări
Imaginea articolului Un jucător neprevăzut intră în meci. Ce se întâmplă cu MINGEA de fotbal după ce un taur o fură de la nişte adolescenţi | VIDEO

Un meci ca acesta se joacă o data în viaţă! Cum au reacţionat mai mulţi băieţi după ce un taur le-a furat mingea de fotbal/ Care a fost scorul final

Imaginile arată cum băieţii se apropie de taur, animal venerat în India, aşteptându-se să-şi poate recupera mingea cu uşurinţă, dar animalul refuză să le mai dea mingea înapoi.

De fiecare dată când băieţii se aproprie, taurul sare spre ei ca şi cum i-ar ataca, în încercarea de a le arăta că mingea este doar a lui acum. Taurul aruncă mingea cu copitele, vizibil mulţumit de noua sa jucărie, în timp ce adolescenţii încearcă să găsească o modalitate de o recupera.

Taurul pare foarte conştient de faptul că a furat mingea, aşa că rămâne în alertă, încercând să se asigure că nimeni nu o va fura de la el.

La un moment dat, doi băieţi au făcut echipă şi au creat o diversiune. Cei doi aproape că au reuşit să recupereze mingea, dar au fost păcăliţi în ultimul moment de animal.

Într-un sfârşit, cineva i-a distras atenţia taurului, iar adolescenţii au putut să-şi ia mingea înapoi şi să-şi continue meciul, scrie The Dodo.

În hinduism, vaca şi taurul simbolizează Dharma (Legile Universului), motiv pentru care venerarea vitelor este prezentă în toate marile texte ale religiei. De asemenea, Mahatma Ghandi, părintele Indiei moderne, era şi el un mare iubitor şi adorator al tuturor vacilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici