Un jurnalist britanic susţine că Michael Jackson era homosexual

Un jurnalist britanic susţine, în cartea sa "The Final Years Of Michael Jackson", că Michael Jackson era homosexual.

205 afișări
Imaginea articolului Un jurnalist britanic susţine că Michael Jackson era homosexual

Un jurnalist britanic susţine că Michael Jackson era homosexual (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Este foarte clar pentru mine că Michael era homosexual şi că avea un gust dezvoltat pentru băieţi tineri, dar nu atât de tineri ca Jordan Chandler sau Gavin Arvizo. Pe parcursul investigaţiilor mele am vorbit cu doi dintre iubiţii săi homosexuali, un chelner de la Hollywood şi un actor în ascensiune. (...) Alţi martori vorbesc despre grupuri de tineri băieţi care îl vizitau acasă pe parcursul zilei", scrie Ian Halperin în ediţia de duminică a Daily Mail.

Cartea "Final Years Of Michael Jackson", de Ian Halperin, este publicată de Transit Publishing şi face numeroase dezvăluiri despre viaţa Regelui pop.

Michael Jackson a murit în noaptea de joi spre vineri, la vârsta de 50 de ani, după ce a suferit un stop cardiac, lăsând în urmă o carieră fabuloasă, marcată, însă, şi de scandaluri şi dezvăluiri despre stilul său de viaţă excentric.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici