Un meci din Liga a 4-a, întrerupt de un căţel supărat pe portarul advers care trăgea de timp

  • O fază hazlie de joc a avut loc duminică, în meciul dintre echipele CS Fărcaşa şi ASCF Lăpuşul Românesc, din Liga a 4-a, Seria Sud a judeţului Maramureş.
  • La finalul meciului, un câine a intrat în teren şi a încercat să ia mingea din braţele portarului oaspeţilor, care conduceau.
1047 afișări
Imaginea articolului Un meci din Liga a 4-a, întrerupt de un căţel supărat pe portarul advers care trăgea de timp

Faza a fost relatată de jurnalistul maramureşean Mircea Pauşeniuc, prezent la meci, care a reuşit să imortalizeze momentul. Întâmplarea a avut loc la ultimele faze ale meciului, când oaspeţii conduceau cu 4-3, portarul lăpuşenilor apelând la clasicele trageri de timp.

„Profitând de faptul că una dintre porţile de acces pe teren nu era bine închisă şi fiind probabil exasperat de tragerile de timp ale portarului advers un câine, aflat şi el la meci, a ţâşnit ca din puşcă direct spre portarul Lăpuşului, făcând salturi şi încercând insistent să-i ia mingea din braţe”, scrie Mircea Pauşeniuc pe Facebook.

„Sesizând situaţia antrenorul-jucător al echipei din Fărcaşa, Radu Lauran, a intervenit rapid, luând mingea şi alergând cu ea în braţe, cu câinele după el, reuşind să-l scoată din incintă, spre amuzamentul spectatorilor aflaţi în tribune”, relatează jurnalistul maramureşean.

CS Fărcaşa - ASCF Lăpuşul Românesc s-a încheiat în cele din urmă cu scorul de 3-4 (0-1).

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici