Un meniu de la nunta prinţului William cu ducesa de Cambridge, scos la licitaţie

Un meniu de la nunta prinţului William cu ducesa de Cambridge, care a avut loc în 2011, la Londra, va fi pus în vânzare la o licitaţie ce va fi organizată pe 29 octombrie, de casa Nate D. Sanders, informează contactmusic.com.

878 afișări
Imaginea articolului Un meniu de la nunta prinţului William cu ducesa de Cambridge, scos la licitaţie

Un meniu de la nunta prinţului William, scos la licitaţie

Acel document rar, destinat invitaţilor prezenţi la ceremonia din 2011, prezintă detalii despre cele trei feluri principale servite la recepţia care a urmat ceremoniei de nuntă, care au inclus somon marinat, fleică de miel şi un desert compus din îngheţată din miere, prăjitură cu cremă de vanilie şi fructe şi parfait de ciocolată.

La recepţie au fost servite şi vinuri scumpe, precum L'Hospitalet de Gazin, Pomerol şi Meursault Domaine Guyot-Javillier, iar la toastul ţinut în onorea mirilor invitaţii au fost serviţi cu şampanie rosé Laurent Perrier.

Meniul a fost tipărit pe o hârtie cartonată de culoarea fildeşului şi a fost decorat cu simbolul heraldic al tatălui mirelui, prinţul Charles, şi un chenar verde împletit cu auriu. Documentul va fi pus în vânzare de casa Nate D. Sanders pe 29 octombrie, iar preţul de pornire a fost fixat la 1.000 de dolari.

Prinţul William, nepotul reginei Elizabeth a II-a, ocupă locul al doilea în ordinea de succesiune la tronul Marii Britanii, după tatăl său, prinţul Charles. După căsătorie, în aceeaşi zi, prinţul William şi soţia lui au primit din partea suveranei britanice titlurile de duce şi ducesă de Cambridge.

Pe 29 aprilie 2011, căsătoria grandioasă a prinţului William cu Catherine Middleton, celebrată la catedrala Westminster din Londra, s-a derulat în faţa camerelor video ale presei din lumea întreagă, lumea întreagă fiind fascinată de acest cuplu tânăr care întruchipează faţa modernă a celei mai celebre familii regale.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici