Un meniu fără tarif

Pentru a-şi fideliza clienţii şi a diminua efectele crizei financiare, un patron de restaurant din Guérande, Franţa, propune, în luna martie, "un meniu fără tarif", care va permite consumatorilor să negocieze preţul meselor, informează linternaute.com.

44 afișări
Imaginea articolului Un meniu fără tarif

Un meniu fără tarif (Imagine: Mediafax Foto)

"Clienţii vor putea să evalueze nu doar preţurile fripturilor, ci şi prestaţia (personalului, n.r.), calitatea primirii şi momentul agreabil petrecut aici", a explicat Pierre Borgen, în vârstă de 53 de ani, patronul restaurantului La Cabane à Jules, amenajat într-o fostă magazie de sare.

El a declarat că s-a gândit la această formulă de plată după ce a remarcat o diminuare drastică a veniturilor sale.

Clienţii vor putea să facă plăţi chiar derizorii, potrivit declaraţiei lui Pierre Borgen. "Dacă anumiţi clienţi nu îmi lasă nimic sau îmi plătesc doar cinci euro, le voi cere o explicaţie, dar nu mă voi opune deciziei lor", a precizat Borgen.

Patronul de restaurant a precizat, totodată, că mizează pe buna credinţă, pe onestitatea şi pe inteligenţa clienţilor pentru a se apăra de profitori şi speculanţi. Meniul clasic al restaurantului va rămâne neschimbat în timpul acestei iniţiative.

Citeşte şi:

Mănânci cât poţi, plăteşti cât vrei!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici