Un mic bar din Irlanda de Nord eclipsează toate toate spoturile publicitare de Crăciun

Un mic bar din Irlanda de Nord a eclipsat anul acesta toate reclamele de Crăciun, realizând un spot publicitar devenit viral în foarte scurt timp.

942 afișări
Imaginea articolului Un mic bar din Irlanda de Nord eclipsează toate toate spoturile publicitare de Crăciun

Videoclipul, postat pe Facebook, Instagram şi TikTok, înfăţişează un bătrân care depune flori la mormântul soţiei sale înainte de a se plimba pe străzile din Enniskillen, încercând să salute străinii care nu-l bagă în seamă.

Intră într-un bar, unde stă singur, până când este abordat de un căţeluş prietenos, urmat la scurt timp de tinerii stăpâni ai câinelui, şi toţi se bucură împreună de o băutură: 

Videoclipul, care durează puţin peste două minute, se încheie cu un citat atribuit adesea poetului W.B. Yeats: "Aici nu există străini, ci doar prieteni pe care nu i-ai întâlnit încă."

"Există adesea multă singurătate în perioada Crăciunului... şi astfel povestea a fost despre bunătate", a declarat pentru CNN Aoife Teague, un creator de conţinut care a filmat şi editat spotul publicitar.

"A fost vorba despre răspândirea iubirii şi despre a fi conştienţi că există oameni care sunt singuri în perioada Crăciunului, care nu consideră că este o perioadă magică a anului şi care se simt destul de singuri... Este vorba despre a fi prieten, iar câinele reprezintă într-un fel <o persoană> care face primul pas”.

Charlie's Bar a servit locuitorii din Enniskillen, un orăşel din Irlanda de Nord situat la aproximativ 80 de mile de capitala Belfast, încă din 1944 şi a rămas o afacere de familie în tot acest timp.

Managerul Una Burns a lucrat cu Teague pentru a produce spotul publicitar. Teague a declarat că Burns şi un prieten au venit cu scenariul după ce au întâlnit mai mulţi clienţi care se simţeau singuri şi veneau la bar în căutare de companie.

Cele patru vedete ale spotului publicitar sunt toţi localnici.

Videoclipul a acumulat 1,2 milioane de vizualizări numai pe TikTok de când a fost postat, precum şi peste 147.000 de like-uri pe Facebook.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici