Un model al casei Versace, ucis într-un accident de automobil

Manechinul american Eric Zentner, imaginea casei de modă Versace, a fost accidentat mortal de un şofer necunoscut, în California, vinovatul fugind de la locul accidentului, informează parismatch.com.

107 afișări
Imaginea articolului Un model al casei Versace, ucis într-un accident de automobil

Un model al casei Versace, ucis într-un accident de automobil (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Potrivit Fox News, modelul american Eric Zentner în vârstă de 30 de ani a fost accidentat mortal weekendul trecut, în noaptea de 26 spre 27 martie. Vinovatul a fugit de la locul accidentului şi este dat în urmărire de poliţia californiană.

Accidentul s-a produs în localitatea Buellton din statul California. Modelul Eric Zentner se îndrepta către locuinţa mamei sale din Gold River, în comitatul Sacramento.

În noaptea de 26 spre 27 martie, în jurul orei locale 3.30, Eric Zentner a rămas în pană de benzină, pe un deal din Santa Barbara, la nord de Los Angeles. Modelul american a coborât din automobilul pe care îl conducea şi a încercat să traverseze strada, în momentul în care un şofer, a cărui identitate a rămas necunoscută, l-a accidentat mortal. Suspectul, care potrivit unor martori conducea un model Dodge Caravan de culoare albastră, a fugit de la locul accidentului.

Originar din California, Eric Zentner şi-a început cariera de manechin la vârsta de 19 ani. Cu un chip angelic şi un trup bine proporţionat, modelul american s-a remarcat foarte repede pe podiumurile prezentărilor de modă, iar cariera lui a cunoscut o evoluţie spectaculoasă. Eric Zentner a apărut pe coperta revistei Vogue, a devenit imaginea oficială a casei Versace şi a fost imaginea mai multor campanii ale brandurilor Louis Vuitton, Nike şi H&M. În 2008, modelul american a apărut şi în videoclipul piesei "Hot N Cold" a cântăreţei Katy Perry.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici