Un nou film despre trupa The Rolling Stones, în producţie în Marea Britanie

Un nou film care descrie relaţia tumultuoasă dintre Mick Jagger şi Keith Richards - solistul, respectiv chitaristul trupei The Rolling Stones -, în perioada în care cei doi au compus dublul album "Exile on Main Street" (1972), se află în pregătire în Marea Britanie.

146 afișări
Imaginea articolului Un nou film despre trupa The Rolling Stones, în producţie în Marea Britanie

The Rolling Stones (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Mick Jagger şi Keith Richards au compus dublul album "Exile on Main Street" - considerat un disc de referinţă în muzica rock - în 1972, în Franţa, informează contactmusic.com.

Filmul va fi produs de Virgin Produced, compania de producţie cinematografică deţinută de miliardarul britanic Richard Branson, pe baza romanului "Exile on Main Street: A Season in Hell", scris de Robert Greenfield în 2008.

Filmul va fi regizat de Brett Morgen, pe baza unui scenariu scris de Brandon şi Phil Murphy.

Trupa britanică The Rolling Stones va celebra 50 de ani de la înfiinţare în 2012, prin lansarea unui documentar autorizat, care va prezenta întreaga istorie a formaţiei britanice, de la primele concerte susţinute în 1962 şi până în zilele noastre.

Trupa The Rolling Stones a vândut peste 200 de milioane de albume în lumea întreagă pe parcursul ultimelor cinci decenii şi a susţinut mii de concerte cu casa închisă.

În 2007, formaţia The Rolling Stones a concertat şi în România, pe stadionul Lia Manoliu din Bucureşti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici