Un nou SCANDAL "marca" Lindsay Lohan: Actriţa s-a bătut cu mama ei - FOTO

Actriţa Lindsay Lohan a intrat din nou în atenţia presei după ce, miercuri, o dispută verbală aprinsă pe care a avut-o cu mama ei s-a transformat într-un conflict fizic, iar poliţia a intervenit la locul incidentului.

607 afișări
Imaginea articolului Un nou SCANDAL "marca" Lindsay Lohan: Actriţa s-a bătut cu mama ei - FOTO

Lindsay Lohan (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Actriţa Lindsay Lohan a fost implicată, miercuri dimineaţă, într-un conflict public cu mama ei, Dina. Chemată prin numărul unic de urgenţă la casa Dinei, "poliţia a luat notă de situaţie, dar nu a operat nicio arestare şi a părăsit în scurt timp locul altercaţiei", a declarat purtătorul de cuvânt al postului de poliţie din Nassau, Statele Unite, informează Reuters.

Aceasta a menţionat că scandalul a izbucnit în faţa reşedinţei mamei actriţei - care se află în Merrick, la aproape 50 de kilometri la est de oraşul New York. Conflictul nu s-a soldat cu victime şi nici pagube materiale, se arată în raportul poliţiştilor.

Incidentul de miercuri este cel mai recent din seria scandalurilor publice a căror protagonistă a fost actriţa în vârstă de 26 de ani. Luna trecută, ea s-a încăierat cu un bărbat într-un hotel din New York pentru că acesta a îndrăznit să o fotografieze cu telefonul mobil. Cu o săptămână înaintea acestui conflict, Lohan, care în ultimii ani a făcut mai mult drumuri între închisoare şi centre de dezintoxicare, a fost din nou arestată, după ce un pieton a reclamat-o că l-ar fi lovit cu maşina pe trotuar. Atunci, vedeta a fost acuzată că a părăsit locul accidentului şi, chiar dacă din cauză că persoana accidentată nu a fost doborâtă de automobil şi nu prezenta răni vizibile, incidentul a fost considerat contravenţie.

Potrivit site-ului TMZ.com, actriţa încerca să îşi parcheze automobilul Porsche Cayenne, rulând cu spatele, în apropiere de Dream Hotel din New York, în momentul în care a lovit în zona genunchilor un bărbat în jurul vârstei de 30 de ani, a cărui identitate nu a fost dată publicităţii.

Actriţa, care s-a confruntat în trecut cu probleme privind consumul de alcool şi droguri, filmează în această perioadă pentru proiectul de televiziune "Liz & Dick", un film despre Elizabeth Taylor şi Richard Burton. Acest film marchează şi revenirea în actualitate a tinerei actriţe americane după numeroasele probleme pe care le-a avut cu justiţia în ultimii ani.

Lindsay Lohan a fost considerată una dintre cele mai talentate actriţe tinere de la Hollywood, cariera ei atingând un moment de vârf în 2003 - 2004, când a jucat în filmele "Vinerea trăznită/ Freaky Friday" şi "Fete rele/ Mean Girls".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici