Un pantof al cântăreţei Lady Gaga şi o pălărie a megastarului Michael Jackson, scoase la licitaţie

Un pantof al cântăreţei Lady Gaga şi o pălărie care a aparţinut cântăreţului Michael Jackson vor fi scoase la licitaţie pe 11 februarie, la Hôtel Drouot din Paris, a anunţat casa de licitaţii Cornette de Saint Cyr. .

265 afișări
Imaginea articolului Un pantof al cântăreţei Lady Gaga şi o pălărie a megastarului Michael Jackson, scoase la licitaţie

Un pantof al cântăreţei Lady Gaga şi o pălărie a megastarului Michael Jackson, scoase la licitaţie (Imagine: Mediafax Foto)

Pantoful cântăreţei Lady Gaga, confecţionat din piele, argintiu şi cu toc înalt, de la piciorul drept, provenind dintr-o pereche creată de Emporio Armani, este estimat la un preţ cuprins în intervalul 6.000 - 9.000 de euro. Lady Gaga a aruncat acest pantof în public, pe 19 decembrie 2010, cu ocazia concertului pe care l-a susţinut la Palais Omnisports de Paris-Bercy, în cadrul turneului ei mondial "The Monster Ball Tour".

Estimată între 4.000 de euro şi 5.000 de euro, pălăria lui Michael Jackson, confecţionată din fetru negru special pentru artistul american, de casa Maddest Hatter din Los Angeles, a fost oferită de megastar cântăreţului american Jonathan Davis, în timpul unui concert susţinut de "regele muzicii pop" în 1984 pe Rich Stadium din oraşul Buffalo. 

Un pupitru de scris şi hârtie cu litere codate care au aparţinut actriţei americane Marilyn Monroe, o geantă Hermes - model "Birkin" - oferită prinţesei Hermine de Clermont-Tonnerre, o bustieră realizată de Robert Combas pentru navigatoarea Florence Artaud şi un cuţit multifuncţional cu cifru care i-a aparţinut lui Napoleon al III-lea vor fi scoase la vânzare în cadrul aceleiaşi licitaţii.

Obiectele vor fi prezentate în cadrul unor expoziţii publice ce vor fi organizate în sala Drout Richelieu din Paris, pe 9 februarie şi pe 11 februarie. 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici