Un producător de muzică hip-hop, spitalizat după ce a fost împuşcat

Abraham Orellana, un tânăr producător de muzică hip-hop, cunoscut şi sub numele AraabMUZIK, a fost transportat de urgenţă la spital după ce a fost împuşcat în noaptea de miercuri spre joi.

199 afișări
Imaginea articolului Un producător de muzică hip-hop, spitalizat după ce a fost împuşcat

Un producător de muzică hip-hop, spitalizat după ce a fost împuşcat (Imagine: araabmuzikmvp.com)

Agentul de presă al muzicianului a anunţat joi că acesta "este în viaţă şi se simte bine". El a spus că Orellana se afla la locul nepotrivit şi în momentul nepotrivit în momentul în care a fost împuşcat şi că se afla în compania unor prieteni. Poliţia americană a iniţiat o anchetă, informează huffingtonpost.com.

Potrivit declaraţiei poliţiei, muzicianul se afla în cartierul în care locuieşte atunci când a fost împuşcat, însă nu a precizat numele oraşului. Oraşul în care locuieşte Abraham Orellana este Providence, din statul Rhode Island.

AraabMUZIK este un producător american de muzică hip-hop cu origini dominicane şi guatemaleze. El a devenit cunoscut graţie talentului său de a produce ritmuri live beats şi instrumentale pe diverse dispozitive şi pe internet deosebit de rapide şi de melodioase. A colaborat cu alţi muzicieni americani de seamă din acelaşi stil muzical, cel mai notabil dintre aceştia fiind Busta Rhymes.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici