Un pui de urs polar de la o grădină zoologică din capitala Germaniei va fi numit după Hertha Berlin | VIDEO

Un pui de urs polar născut pe 1 decembrie 2018 la o grădină zoologică din capitala Germaniei va fi numit după Hertha Berlin, echipa de fotbal cea mai renumită din oraş, relatează dpa-international.com.

684 afișări
Imaginea articolului Un pui de urs polar de la o grădină zoologică din capitala Germaniei va fi numit după Hertha Berlin | VIDEO

Un pui de urs polar de la o grădină zoologică din capitala Germaniei va fi numit după Hertha Berlin

Anunţul a fost făcut marţi, de directorul grădinii zoologice, Andreas Knieriem. El a afirmat că decizia a fost luată datorită pasiunii animalului pentru sporturile care implică folosirea unei mingii.

Knieriem a mai spus că Herta BSC (Hertha Berlin), clubul de fotbal din campionatul naţional Bundesliga, s-a oferit să fie naşul ursului.

Reprezentanţii acestora au anunţat că sunt interesaţi de acest rol într-un clip publicat pe reţelele de socializare online în luna februarie. În clip, mascota echipei, un urs brun numit Hertinho, se află pe stadionul echipei şi ridică un urs polar din pluş. Secvenţa, inspirată de animaţia "The Lion King/ Regele Leu", îl surprinde pe Hertinho spunând "Hertha este un nume minunat. Nu e aşa, Tierpark Berlin?".

Tierpark Berlin este una dintre cele două grădini zoologice din Berlin. Aceasta a fost înfiinţată în anul 1955 şi se află în cartierul Friedrichsfelde, pe locul unui fost palat. În decembrie 2013, aceasta găzduia 7.250 de animale din 846 de specii şi se întindea pe o suprafaţă de 160 de hectare. Instituţia are două expoziţii publice gratuite, una dintre ele fiind dedicată urşilor negri americani.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici