Un remake al filmului "Exploratorii", cu Ethan Hawke şi River Phoenix, în pregătire la Hollywood

Un remake al filmului "Exploratorii/ Explorers" (1985), cu River Phoenix şi Ethan Hawke, se află în pregătire la Hollywood.

72 afișări
Imaginea articolului Un remake al filmului "Exploratorii", cu Ethan Hawke şi River Phoenix, în pregătire la Hollywood

Un remake al filmului "Exploratorii", cu Ethan Hawke şi River Phoenix, în pregătire la Hollywood

Acest lungmetraj cult din 1985, ce reprezintă filmul de debut al actorului Ethan Hawke, va fi adaptat de producătorii Josh Appelbaum şi Andre Nemec de la studiourile Paramount. Cei doi sunt creatorii superproducţiei "Misiune: Imposibilă - Ghost Protocol" din 2011, informează contactmusic.com.

Acest remake va avea la bază un scenariu nou, scris de Geoff Moore şi Dave Posamentier.

Filmul "Exploratorii" din 1985, regizat de Joe Dante, a prezentat aventurile a trei prieteni adolescenţi care creează o navă spaţială.

Pelicula originală a fost un eşec de box office în vara anului 1985, însă a avut parte de un succes surprinzător după ce a fost lansată pe casete video.

)

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici