Un remake al horror-ului "The Thing/ Creatura" se pregăteşte la Hollywood

Un mare studio hollywoodian pregăteşte o nouă versiune a horror-ului "Creatura", un film clasic al genului, deja ecranizat de două ori până în prezent.

22 afișări
Imaginea articolului Un remake al horror-ului "The Thing/ Creatura" se pregăteşte la Hollywood

Un remake al horror-ului "The Thing/ Creatura" se pregăteşte la Hollywood

Noua versiune a filmului "The Thing/ Creatura" va prezenta povestea unei expediţii în timpul căreia este descoperit un extraterestru captiv în gheţurile din nordul Scandinaviei.

Acesta din urmă, capabil să se metamorfozeze, începe să-i atace pe oameni, care, treptat, sunt cuprinşi de paranoia.

Considerat un clasic al filmelor horror, "The Thing (from Another World)", lansat în 1951, a fost reinterpretat în 1982, de maestrul filmelor horror, regizorul John Carpenter.

Pe afişul filmului s-a aflat şi cunoscutul actor american Kurt Russell.

Filmul regizat de Carpenter a primit două nominalizări la Saturn Awards, la categoriile "cel mai bun film horror" şi "cele mai bune efecte speciale", dar, totodată, şi o nominalizare la premiile Zmeura de Aur, la categoria "cea mai proastă muzică de film", deşi filmul beneficiase de o partitură semnată de celebrul Ennio Morricone.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici