Un remake după un film horror japonez s-ar putea filma în România

Un remake în limba engleză al filmului horror japonez "Don't Look Up" ("Joyuu-Rei"), a cărui acţiune se petrece în Transilvania, ar putea fi turnat în studiouri din România şi Africa de Sud, în ultimele luni ale anului, informează Variety.com.

5 afișări
Imaginea articolului Un remake după un film horror japonez s-ar putea filma în România

Un remake după un film horror japonez s-ar putea filma în România

Filmul va fi regizat de Fruit Chan, un cineast din Hong Kong, şi va fi produs de grupul Distant Horizon din Africa de Sud, în colaborare cu Action 5 din Japonia.

"Mi-a plăcut mult filmul original al lui Hideo Nakata", a spus Chan referindu-se la producţia japoneză din 1996. "Şi am fost încântat să mă angajez să fac remake-ul. Prea multă vreme am fost considerat un regizor de filme de artă. Sunt regizor şi atât", a adăugat Chan, care a participat cu filmele sale, de-a lungul anilor, la festivalurile de la Veneţia, Locarno, Karlovy Vary, Pusan ş.a.

Iniţial, Distant Horizon - care a cumpărat drepturile pentru remake în 2003 - i-a propus lui Nakata să regizeze remake-ul după propriul său film. Abia apoi a apelat la Fruit Chan, care va realiza astfel primul său film în limba engleză.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici