Un reprezentant regal a fost desemnat cel mai râvnit burlac din lume

Revista americană Town & Country a întocmit un top al celor mai râvniţi burlaci din lume, primul loc fiind adjudecat de un reprezentant al casei regale din Marea Britanie.

388 afișări
Imaginea articolului Un reprezentant regal a fost desemnat cel mai râvnit burlac din lume

Un reprezentant regal a fost desemnat cel mai râvnit burlac din lume (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Prinţul Harry al Marii Britanii, în vârstă de 28 de ani, al treilea în ordinea de succesiune la tronul britanic, după tatăl lui, prinţul Charles, şi fratele său mai mare, prinţul Harry, i-a învins în acest clasament pe doi actori mari de la Hollywood, George Clooney şi Jack Nicholson.

Prinţul Harry se află în prezent într-o misiune militară în Afganistan, iar editorii revistei Town & Country au declarat despre nepotul suveranei britanice: "Fratele mai mic al prinţului William flirtează şi pilotează elicoptere Apache cu acelaşi aplomb. Îi place să se îmbrace bine - în absolut orice, chiar şi în costumul lui Adam", informează femalefirst.co.uk.

"Habitatul natural" al prinţului Harry a fost descris ca fiind cluburile de noapte din cartierul londonez exlusivist Mayfair, dar şi peşterile din complexul Tora Bora.

Pe lista celor mai râvniţi burlaci din lume se mai află câţiva prinţi europeni, precum prinţul Philippos al Greciei şi al Danemarcei, nepotul actriţei Grace Kelly, Pierre Rainier Stefano Casiraghi de Monaco, prinţul Carl Philip al Suediei şi prinţul Amedeo al Belgiei.

Cei patru fii ai cântăreţului Bryan Ferry, Merlin, Isaac, Otis şi Tara, apar şi ei în acest top, alături de Patrick, fiul actorului Arnold Schwarzenegger, şi de Scott, fiul actorului Clint Eastwood.

Conor Kennedy, fostul iubit al cântăreţei Taylor Swift, a fost şi el inclus pe listă, alături de gemenii Tyler şi Cameron Winklevoss şi de veteranul de la Hollywood George Hamilton.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici